Visittkort

VISITTKORT TIL BLOGGEN

Visittkort kan man kanskje tenke på som både litt gammeldags og umoderne, men når jeg er ute og reiser i forbindelse med jobben kjenner jeg behovet.

Ofte blir jeg kjent med flinke guider som gir gode tips til ting å se og gjøre på stedet vi er på, eller jeg blir kjent med andre journalister eller bloggere, folk fra turistkontorene eller andre jeg ønsker å holde kontakten med. De gir meg ofte sitt kort, mens jeg da må begynne å knote med penn og papir eller iphonens notatblokk.

TEGN SELV ELLER BESTILL FERDIG DESIGN

Så nå har jeg bestilt meg egne kort. Tegnet de kjapt selv, ringte mitt lokale Copy Cat-kontor, ble sjokkert av prisnivået og tok heller en google-runde for å finne litt bedre priser. Fant til slutt Vistaprint (annonselenke) - der var det enkelt å bestille og prisnivået var lavt. Litt mye mas om mersalg, men skitt la gå.

Forside

Forside

Bakside

Bakside

Vil du også bestille deg visittkort? Klikk her. (Annonselenke)

Test