Vinn billetter til premiere!

Innlegget inneholder reklame i form av sponset premie.

Jeg har fått to billetter til Norges-premieren av den morsomme forestillingen "Ut på tur" med Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli - og de billettene har jeg tenkt å gi til deg!

HVORDAN VINNE PREMIEN

Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på Tenk Kofferts Facebook-side, like konkurransen og fortelle i kommentarfeltet hvem du ønsker å ha med deg på forestillingen. En tilfeldig vinner trekkes ut og får to billetter til premieren av forestillingen "De glade damene - Ut på tur" som vises på Lillestrøm Kultursenter. Premieren er torsdag 21. september klokken 19.30. Premien har en samlet verdi på kr. 990. PS! Eventuell reise til Lillestrøm dekkes ikke.

Premien er sponset av Lillestrøm Kultursenter.

Utpatur.jpg

«UT PÅ TUR»

Artistene Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli er kjent fra blant annet «Fredrikssons fabrikk», og ikke minst fjorårets forestilling "Gammel dame er vond å vende". Nå er de igjen klare med et flunkende nytt, lattermildt show, med de samme karakterene. Og denne gangen reiser de til syden - til Gran Canaria!

Det blir mange komiske hendelser og situasjoner, men det er ikke bare full fres hele tiden. Du får også komme litt under huden på damene, og du får vite mer om hva de sliter med bak skallet.

- Det er en sår klangbunn i deres situasjon, og stikkordet er ensomhet sier regissør Tom Sterri, som tror at dette nok kan fremkalle noen våte øyekroker hos publikum. Men først og fremst er dette showet en herlig situasjonskomedie med mye galskap.

Forestillingen er laget av Pål Kvammen, Tom Sterri, Rune Dahl Bjørnsen, Per Inge Torkelsen, Kjetil Kooyman og Karsten Fullu. Regi: Tom Sterri. Arrangør: Teaterprodusentene AS. Premien er sponset av Lillestrøm Kultursenter.