Kortreiste julegaver

GOD JUL: Reisebloggen Tenk Koffert ønsker deg en riktig god jul! Foto: Klar Tale

GOD JUL: Reisebloggen Tenk Koffert ønsker deg en riktig god jul! Foto: Klar Tale

KORTREISTE JULEGAVER - GI BORT REISER ELLER OPPLEVELSER I NORGE

Mangler du fortsatt en gave eller to? Til folk som har alt er en opplevelsesgave perfekt, og det bestilles i en fei over nettet.

Her har jeg listet opp fem fine forslag til reiser og opplevelser i forskjellige prisklasser du kan gi bort til dine kjære til jul. ❤️


1. STORBYHELG I OSLO

Du trenger ikke reise lenger enn til vår egen hovedstad for å finne den perfekte storbyweekenden. Oslo byr på kule hoteller, mye god mat, spa og kultur - og til og med flott natur!

2. TRETOPPOPPLEVELSE I HALDEN

Å overnatte i toppen av et tre er en helt unik og uforglemmelig opplevelse. Langt inne i skogen i Østfold, kun en times tid fra Oslo finner du Tretopphytter på Grensen. En magisk hytte i tretoppene, med bålpanne på verandaen og med fugler og ekorn som nærmeste nabo. Dette er en gave som aldri blir glemt!

3. HISTORISK HOTELL I TELEMARK

Dalen hotell er et eventyrlig vakkert hotell, og her er det faktisk hotellet i seg selv som er opplevelsen. Nyt en romantisk overnatting på et av de vakre rommene, spis flereretters.middag, drikk drinker ved peisen og hør på spøkelseshistorier og fortellingen om hotellets spennende historie og kos dere med afternoon tea.

4. SKYTEDATE I SANDEFJORD

Har du en kjæreste som synes sånn typisk romantisk date blir for klissete eller du har en god venninne som liker kule opplevelser, ja, da har jeg tipset til en gøyal julegave du kan gi til dem! En skytedate får blodet til å bruse og det er umulig å ikke kjenne på spenningen.

5. PILEGRIMSVANDRING I LEVANGER

Gi bort en tur til Levanger til jul! Ta med din kjære eller en god venn på en flott vandring i vakker natur, overnatt på et koselig og personlig overnattingssted med flereretters middag og godt drikke.


REPORTASJETURER

Noen av disse destinasjonene reiste jeg til i forbindelse med at jeg skulle skrive reportasjer for blader og magasiner. I slike tilfeller får jeg helt eller delvis dekket reise og opphold. Under hvert innlegg står det mer informasjon om hvem som har betalt for hva.

Som alltid er det ikke lagt føringer for hva jeg skal skrive eller om jeg skal skrive noe. Du kan være trygg på at alle uttalelser på denne nettsiden er mine egne betraktninger og meninger.

TENK KOFFERT PÅ REISE: Jeg elsker å reise - hele året, håper du vil følge meg videre inn i det nye året. Takk for at du leser denne reisebloggen, god jul! Foto: Robin Zandwijken

TENK KOFFERT PÅ REISE: Jeg elsker å reise - hele året, håper du vil følge meg videre inn i det nye året. Takk for at du leser denne reisebloggen, god jul! Foto: Robin Zandwijken

FØLG REISEBLOGGEN TENK KOFFERT PÅ FACEBOOK

Følg reisebloggen Tenk Koffert på Facebook! ❤️ Der legger jeg ut små reisetips og sier fra når nye blogginnlegg er publisert. Rett som det er arrangeres konkurranser med fine premier og annet moro. Og lurer du på noe om mine reiser eller har generelle reisespørsmål – ta gjerne kontakt med meg på Tenk Kofferts Facebook-side eller via dette kontaktskjemaet.