Velkommen til Reisebloggen
Tenk Koffert

På reisebloggen Tenk Koffert gir jeg deg inspirasjon til små og store reiser, både i Norge og i utlandet. Du får personlige skildringer, lange reportasjer og raske tips.

Hvem er så jeg:

Mitt navn er Hedda Bjerén Zandwijken, jeg er Oslo-jente born and raised, men for noen år siden dro kjærligheten meg ut av bygården på Grünerløkka og inn i et hvitt hus med hage og stakittgjerde i Lillestrøm. Så nå bor jeg der med én mann, én tenåringssønn, tre voksne bonussønner og én fransk bulldog.

Jeg elsker å reise! Det beste jeg vet er å besøke steder jeg ikke har vært før, og jeg er alltid på søken etter god mat.

I tillegg er jeg glad i å bake og lage mat hjemme, jeg elsker å gå på museum, lære noe nytt, lese noe spennende og jeg er glad i å fotografere. Jeg trenger også et par mil i skogen med bikkja hver uke for å trives maks.

Om reiseblogg og magasinmekking

Jeg har jobbet i magasinbransjen i over 10 år, og er opprinnelig utdannet grafisk designer. 50 prosent av tiden sitter jeg hos magasinforlaget Egmont Publishing og jobber med både layout, tekstredigering og tekstproduksjon for en rekke blader og magasiner – de fleste rettet mot kvinnesegmentet.

Ved siden av er jeg frilansjournalist og driver reisebloggen Tenk Koffert. På bloggen gir jeg inspirasjon til små og store reiser, både i Norge og i utlandet.

Mange av reisene jeg skriver om havner i magasiner som Kamille, Det Nye eller Norsk Ukeblad – og alle dukker selvsagt opp på bloggen.

Takk!

Takk for at du leser Tenk Koffert!

Når jeg er ute på tur bruker jeg sosiale medier flittig, særlig Instagram stories og Tenk Kofferts Facebook-side, ses vi der?

Ikke nøl med å ta kontakt på Facebook, via kontaktskjemaet eller via mail: kontakt@tenkkoffert.com

hedda2016.JPG