HVEM ER TENK KOFFERT?

Tenk Koffert er en reiseblogg, drevet at Hedda Bjerén. Les mer her.

Bloggens nettadresse er: https://www.tenkkoffert.com/
 

HVILKE OPPLYSNINGER SAMLES INN?

Tenk Koffert bruker informasjonskapsler og analyseverktøy. Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til dette. Samtykker du ikke, kan du slette informasjonskapsler i nettleseren din og lukke siden.

Hvis du velger å legge inn kommentarer under innleggene, lagres informasjonen du selv har lagt inn i kommentarskjemaet, samt din IP-adresse. Du kan be Tenk Koffert om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg.

Informasjonskapsler utløper etter ett år. Ingen av disse opplysningene blir delt eller videresendt.
 

statistikk

Tenk Koffert bruker Google Analytics for å måle statistikk, som for eksempel antall unike besøkende på siden, antall klikk og demografi. Squarespace, plattformen nettsiden er bygget i, registrerer også lignende statistikk.

pressereiser og sponsede turer

Noen ganger blir Tenk Koffert invitert på pressereiser og sponsede turer. Dette opplyses det om i innleggene dette gjelder. Pressereiser eller sponsede turer innebærer at et statlig turistkontor, en magasinredaksjon eller et firma har dekket reise og/eller opphold og opplevelser, men de har ikke lagt føringer for hva jeg skal skrive eller om jeg skal skrive noe. Alle uttalelser på denne nettsiden er mine egne betraktninger og meninger.

 

reklame

Du vil ikke finne reklameplakater på Tenk Koffert. Tenk Koffert jobber imidlertid med utvalgte firmaer, hvor det opprettes affilatelenker. En affilatelenke er en reklamelenke som gir Tenk Koffert en liten provisjon av det du som leser bestiller via linken. Disse lenkene er alltid merket med «annonselenke». Dette har ingenting å si for deg — du betaler ikke noe ekstra for dette, men det gir Tenk Koffert midler som gjør at jeg kan fortsette å gi deg reiseinspirasjon helt gratis. Tenk Koffert kan tidsvis ha reklameinnlegg, hvor jeg samarbeider med et firma, og jeg enten opplyser om produktet/tjenesten eller gir deg en rabattkode. Jeg anbefaler kun produkter jeg selv har prøvd og synes er bra. Disse innleggene er alltid merket med «reklame».
 

Vil du samarbeide med tenk koffert?

Tenk Koffert gir reiseinspirasjon til små og store reiser i Norge og i utlandet, samt hotellanbefalinger, gode spisesteder, aktiviteter og attraksjoner.

Tenk Kofferts kjerneleser er kvinne mellom 30 og 55 år, og de aller fleste leserne bor i Norge.

Tenk Koffert publiserer blogginnlegg med reiseinspirasjon på denne nettsiden, og i tillegg skriver jeg reiseartikler for en rekke blader og magasiner. Reisene dokumenteres også alltid i sosiale medier (Facebook og Instagram).

Klikk her for å finne Tenk Kofferts kontaktinformasjon.