Lillestrøms beste bar

LILLE STRØM BAR: Favorittdrinken - pasjonsfruktmartini! Foto: Tenk Koffert

LILLE STRØM BAR: Favorittdrinken - pasjonsfruktmartini! Foto: Tenk Koffert

Da jeg flyttet fra Grünerløkka i Oslo til Lillestrøm for snart fire år siden, merket jeg kjapt at jeg savnet det å kunne rusle bort til en fin bar og ta meg en god drink sammen med venner. 

TIPS! På Lillestrøms beste restaurant arrangeres spennende matkurs!

LILLESTRØM: Gågata i Lillestrøm. Et lite steinkast fra togstasjonen ligger gågata, og det er der de fleste utestedene og restaurantene ligger. Foto: Tenk Koffert

LILLESTRØM: Gågata i Lillestrøm. Et lite steinkast fra togstasjonen ligger gågata, og det er der de fleste utestedene og restaurantene ligger. Foto: Tenk Koffert

UTESTEDER I LILLESTRØM

Det er ikke det at Lillestrøm ikke har utesteder. Lillestrøm har gamle, kjente steder som Jekyll & Hyde, Martins og Klimt, men ingen av de stedene føler jeg meg helt hjemme.

Klimt, som forøvrig nylig byttet navn til Gevir, har relativt ungt klientell og storskjerm som viser fotball.

Martins er for attenåringer på fredager og på lørdager er stedet litt for brunt og fotballaktig for meg.

Og selv om Jekyll & Hyde er tilbudet for min aldersgruppe og oppover, så blir det litt for danskebåten-aktig stemning der for min del. 

UTESTED I LILLESTRØM: Lille Strøm Bar ligger på venstre side, rett ovenfor restaurant Mirabel. Foto: Tenk Koffert

UTESTED I LILLESTRØM: Lille Strøm Bar ligger på venstre side, rett ovenfor restaurant Mirabel. Foto: Tenk Koffert

LILLE STRØM BAR I LILLESTRØM

Derfor ble jeg veldig glad da jeg fant Lille Strøm Bar i gågata. Baren ligger rett ovenfor restaurant Mirabel, har to små etasjer og en liten uteservering. Og det beste med stedet er at drinkene er gode. Skikkelig gode! 

LILLE STRØM BAR: Her er bartenderne alltid stilfullt antrukket i fint forkle eller bukseseler, de er alltid vennlige og serviceinnstilte når de serverer meg min favorittdrink, pasjonsfruktmartini. Foto: Tenk Koffert

LILLE STRØM BAR: Her er bartenderne alltid stilfullt antrukket i fint forkle eller bukseseler, de er alltid vennlige og serviceinnstilte når de serverer meg min favorittdrink, pasjonsfruktmartini. Foto: Tenk Koffert

SNOBBEFRITT

Det er en del barer og utesteder jeg har vært på i Oslo som jeg liker stilen til, liker konseptet, beliggenheten og alt, men så er servicen dårlig. Eller så har de så fancy drinker at det blir litt for fancy, og så nekter de å lage noe annet enn det som står på menyen ...

Dette snobberiet slipper jeg hos Lille Strøm Bar. Jeg liker at jeg der kan få akkurat den drinken jeg ønsker, enten den står på menyen eller ei. Tommel opp!

LILLE STRØM BAR: Mannen min og jeg har vært på Lille Strøm Bar flere ganger. Mannen bestiller som oftest øl, mens jeg koser meg med drinker. Drinken til venstre er en gin & tonic med jordbær. Foto: Tenk Koffert

LILLE STRØM BAR: Mannen min og jeg har vært på Lille Strøm Bar flere ganger. Mannen bestiller som oftest øl, mens jeg koser meg med drinker. Drinken til venstre er en gin & tonic med jordbær. Foto: Tenk Koffert

LILLE STRØM BARS BELIGGENHET

Lille Strøm Bar ligger i byens gågate, Storgata. Kun et par minutters rusletur fra Lillestrøm togstasjon. 

Adressen er: Storgata 9, 2000 Lillestrøm, og du finner dem på Facebook her.

TENK KOFFERT I LILLESTRØM: Jeg bor i Lillestrøm, og jeg synes byen har mer å by på enn det jeg tror folk flest vet. Foto: Tenk Koffert

TENK KOFFERT I LILLESTRØM: Jeg bor i Lillestrøm, og jeg synes byen har mer å by på enn det jeg tror folk flest vet. Foto: Tenk Koffert

OM LILLESTRØM:

Lillestrøm er en liten by som er i enorm vekst og utvikling. Byen har over 30 spisesteder, flere hundre butikker, gallerier, teaterscene og over 3000 parkeringsplasser. På vinteren er det skøyteis i sentrum som er gratis å bruke.

FØLG REISEBLOGGEN TENK KOFFERT PÅ FACEBOOK

Følg reisebloggen Tenk Koffert på Facebook! ❤️ Der legger jeg ut små reisetips og sier fra når nye blogginnlegg er publisert. Rett som det er arrangeres konkurranser med fine premier og annet moro.

Og lurer du på noe om mine reiser eller har generelle reisespørsmål – ta gjerne kontakt med meg på Tenk Kofferts Facebook-side eller via dette kontaktskjemaet.