Romantisk weekend: 9 romantiske helgeturer i Norge

ROMANTISK WEEKEND: Inviter med deg kjæresten din på romantisk weekend. Foto: Tenk Koffert

ROMANTISK WEEKEND: Inviter med deg kjæresten din på romantisk weekend. Foto: Tenk Koffert

ROMANTISK WEEKEND: 9 ROMANTISKE HELGETURER I NORGE

For en stund siden var jeg ute på reportasjetur for bladet Kamille, og oppdraget var å finne fine, romantiske steder i Norge. Steder som er perfekte for en romantisk weekend med kjæresten.

Siden det finnes mange forskjellige typer par, og mange forskjellige måter å være romantisk på, prøvde jeg å finne ulike ting. Fin middag og blomster er en klassiker, men det er jo ikke for alle.

Hvis du planlegger å ta med deg kjæresten din på en romantisk weekend, er jeg sikker på du finner noe gøy i listen under her. Her får du 9 romantiske helgeturer i Norge.

ROMANTISK HELGETUR: Hva med å ta med kjæresten din på en romantisk hotellovernatting? Foto: Tenk Koffert

ROMANTISK HELGETUR: Hva med å ta med kjæresten din på en romantisk hotellovernatting? Foto: Tenk Koffert


1. STORBYHELG I OSLO

Du trenger ikke reise lenger enn til vår egen hovedstad for å finne den perfekte, romantiske storbyweekenden. Oslo byr på kule hoteller, god mat, spa og kultur - og til og med flott natur!


2. HISTORISK HOTELL I TELEMARK

Dalen hotell er et eventyrlig vakkert hotell, og her ligger alt til rette for romantikk. Nyt en romantisk overnatting på et av de vakre rommene, spis flereretters.middag, drikk drinker ved peisen og hør på spøkelseshistorier og fortellingen om hotellets spennende historie.


3. GÅ UT OG TA EN DRINK ELLER 10

Det er ikke alltid man trenger et stort opplegg og program. Bare å sette av tid til å sitte sammen og nyte noe godt å drikke kan holde i massevis. Her tipser jeg om det jeg mener er Lillestrøms beste bar - og min favoritt i mitt egen nabolag.

4. TRETOPPOPPLEVELSE I HALDEN

Å overnatte i toppen av et tre er en helt unik og uforglemmelig opplevelse. Nyt hverandre, helt alene, langt inne i skogen - i toppen av et tre! I Østfold, kun en times tid fra Oslo, finner du Tretopphytter på Grensen. En magisk hytte i tretoppene, med dobbeltseng som har utsikt til stjernene, stue med peis og bålpanne på verandaen. Her blir det romantisk!


5. ROMANTISK GODSFERIE I LØRENSKOG

På Losby ligger alt til rette for at romantikken skal blomstre. Vi snakker staselig hotell i gammel, ærverdig stil, musserende og jordbær på rommet, boblebad, nydelig middag og vakre omgivelser. Perfekt for en natt eller to med kjæresten.


6. SKYTEDATE I SANDEFJORD

Har du en kjæreste som ikke liker sånt romantisk kliss, eller kanskje er du sånn selv? Da er dette datealternativet kanskje noe for dere. Ta med kjæresten til skytebanen og lær å håndtere våpen og avslutt det hele med burger og øl!


7. ROMANTISK TELTTUR

En romantisk helg trener ikke koste skjorta, det eneste dere trenger er jo å bare være sammen. Hva med å invitere din kjære med på en telttur? Ta med noe god mat og drikke, telt og andre nødendigheter og stikk en tur ut i nærmeste skog. Vanskeligere trenger det ikke være!


8. PILEGRIMSVANDRING I LEVANGER

Liker din kjære å gå tur, kan du ta han eller henne med på en pilegrimsvandring. Start hos Munkeby Herberge i Levanger og få med dere deilige hjemmelaget mat og lokal øl før dere drar ut på en koselig vandring for to.


9. KOKKEKURS I LILLESTRØM

Det er både gøy og romantisk å lære noe nytt sammen! Hva med å ta med kjæresten din på sushikurs? Godt og gøy!


TIL INFO

Noen av disse destinasjonene reiste jeg til i forbindelse med at jeg skulle skrive reportasjer for blader og magasiner. I slike tilfeller får jeg helt eller delvis dekket reise og opphold. Under hvert innlegg står det mer informasjon om hvem som har betalt for hva.

Som alltid; Det er ikke lagt føringer for hva jeg skal skrive eller om jeg skal skrive noe. Du kan være trygg på at alle uttalelser på denne nettsiden er mine egne betraktninger og meninger.

TENK KOFFERT PÅ LOSBY: Her er jeg selv på romantisk weekend. På Losby Gods koste vi oss maks, med blant annet god mat og vin. Foto: Tenk Koffert

TENK KOFFERT PÅ LOSBY: Her er jeg selv på romantisk weekend. På Losby Gods koste vi oss maks, med blant annet god mat og vin. Foto: Tenk Koffert

FØLG REISEBLOGGEN TENK KOFFERT PÅ FACEBOOK

Følg reisebloggen Tenk Koffert på Facebook! ❤️ Der legger jeg ut små reisetips og sier fra når nye blogginnlegg er publisert. Rett som det er arrangeres konkurranser med fine premier og annet moro. Og lurer du på noe om mine reiser eller har generelle reisespørsmål – ta gjerne kontakt med meg på Tenk Kofferts Facebook-side eller via dette kontaktskjemaet.